Életmód Program

Egy átfogó program neked, ami egyénre szabottan szolgálja céljaid elérését. Lépcsőzetes kialakítása lehetővé teszi, hogy teljes képet kapj a jelenedről, és a célok eléréséhez szükséges lépésekről.

Részét képezi egy állapotfelmérés, az életmód tanácsadás, a táplálkozás és a mozgás, illetve a folyamatos támogatás, nyomon követés.

Te is küzdesz felszívódási, táplálkozási, emésztési problémákkal? Nem tudsz megálljt parancsolni a megfelelő időben? Szenvedsz a diéta alatt a megvonásoktól, és a rossz közérzettől? Aztán jön a jojo effektus? Elégedetlen vagy az énképeddel? A testalkatod/testsúlyod esetleg kihatással van az emberi kapcsolataidra és a nemi életedre is?

Szeretnél stabilitást nyerni egy életmód és testsúly programmal, ami a TE EGÉSZSÉGEDET szolgálja?! Szeretnéd, ha a tükörből egy jobb éned tekintene vissza? 😉

Akkor itt a helyed!

Itt tudsz időpontot kérni egy személyes konzultációra, ahol megbeszéljük a részleteket, és belevághatsz egy olyan döntés első lépésébe, ami sorozatos, pozitív változást hoz az életedbe: javuló közérzet, jobb emésztés és anyagcsere, (üregi) zsír felszívódása, feszesebb-tónusosabb bőr, magabiztosság, kisugárzás, szexualitáshoz való pozitívabb hozzáállás.

A közös munkánk lépései pontokba szedve:

1. FELTÁRJUK A PROBLÉMÁKAT: mint például az elhízás, a testüregi „rejtett” zsír, a kóros soványság, a felszívódással kapcsolatos problémák, a bőrbroblémák, az allergia-intolerancia, az alulmotiváltság, a depresszió, vagy a szorongás. Ez csak néhány példa volt a teljességet mellőzve.

2. Biorezonanciás készülékkel ÁLLAPOTFELMÉRÉST végzünk, teljes testről fotó készítése, mérések elvégzése, célok meghatározása.

Életmód Program - Állapotfelmérés

3. EGYÉNRE SZABOTT PROGRAM (és terápia) KIDOLGOZÁSA: számodra megfelelő mozgásformák meghatározása, személyi edzéssel, étrend heti összeállításával, teljes életvitel (napi rutin) rendszerezésével.

4. NYOMONKÖVETÉS: rendszeresített személyes konzultáció, és a korrekciók meghozatala, ha szükséges.

5. EREDMÉNYESSÉG: a program végén lehetőséged van megörökíteni a befektetett munka eredményét, amiért megdolgoztál. Kedvezményes csomagajánlatunk: sminkes, fodrász, stylist és fotós munkájának közreműködésével megörökítjük az átalakulásodat, és a sikerért begyűjtheted a téged megillető elismerést!

6. KONTROLL: lelkiismeretes szinten tartás. Ez nem egy diéta! Hanem teljes életmódbeli változások sokasága, ami lehet, úgy néz ki, hogy a táplálkozással kezdődik, pedig nem. A döntés az első lépés. Utána a folyamatos cselekvés, és a szinten tartás, fejlődés.

TE MEGHOZTAD MÁR A DÖNTÉST?

Merre tartasz 2019-ben?