Életmód tanácsadás

Éppen azt olvasod, hogyan lehetne életmódot váltani. Remek! 🙂 Tehát eljutottál egy döntésig, hogy változtatni szeretnél a jelen állapoton. Talán már célod is van! És abban is biztos vagyok, hogy van egy katalizátor …. valami, ami kiváltotta benned a változásra való vágyat.

A katalizátor lehet egy betegség

Te is küzdesz felszívódási, emésztési rendellenességgel, anyagcserezavarral? Esetleg puffadsz? Ég a gyomrod, savtúltengésed van? Talán cukorbetegséggel is küzdesz? Túlsúlyos vagy?

Ezek mind jelzések. Érdemes komolyan venni. A test jelzett, hogy elégedetlen a jelenlegi életmóddal. Halogatás esetén tovább súlyosbodhatnak a zavarok, és további tűneteket, elváltozásokat, megbetegedéseket produkálhatnak. Nem csak fizikai, de pszichés tüneteket is!

A bélflóra egyensúlya helyreállítható tudatos életmódváltással. Terapeutánk ebben segít. Az első konzultáció alkalmával egy ingyenes Biorezonanciás állapotfelmérésben vehetsz részt, ami átfogó képet szolgáltat az egészségi állapotodról. Utána egyénre szabott étrendet és mozgást írunk elő, hogy lépésről lépésre közelebb kerülj az áhított egészségesebb ÉNedhez.

A katalizátor lehet egy testképzavar

Reggel biztos belenéztél a tükörbe. Ki köszönt vissza? Mit gondolsz önmagadról, a külsődről, a megjelenésedről? Elég nőiesnek, férfiasnak érzed magad? Vonzónak érzed magad? Magabiztos vagy? Van elegendő önbizalmad? Sőt, tovább megyek! Hiszel magadban?! S, még tovább! KI VAGY TE?! Már tudod a választ? Esetleg még keresed?

Az életmód váltás összefügg önmagunk megismerésével, a fejlődéssel, és a tudatos léttel. Nem kizárólag arról szól, mit eszel, mennyit sportolsz, hanem leginkább arról, hogyan vélekedsz önmagadról, milyen a hozzáállásod saját magadhoz és a környezetedhez?! Miben hiszel?! Elárulok egy titkot: Életmódot az vált, aki gondolkodásmódot és fókuszt vált.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a rossz emésztés ugyanúgy ártalmas az énképre, mint a túlsúly, vagy egy negatív kritika. Az, amit mások súlykolnak, és amilyen véleményt formálnak rólad. Leülepszik. S a végén annak akarsz megfelelni óhatatlanul.

Azt is tudnod kell, hogy a problémák a nemi életedben is megnyilvánulhatnak pszichés oldalon, vagy akár fizikai tünetekben is.

A katalizátor ugyanakkor lehet valami pozitív, a személyes fejlődésre az utad –

Mint írtam, életmódot az vált, aki gondolkodásmódot vált. Tehát jobban figyel a folyamatokra, tudatosítja azokat. Mértékletességet, türelmet, kitartás gyakorol.

Tetszeni szeretnél a párodnak? Magadért teszed? Esetleg kisbabát terveztek? Vonzóbb és egészségesebb szeretnél lenni?

Örülünk, hogy itt vagy! A vágy megszületett! Akkor tegyük meg együtt az első lépést:

Szakértőnk, Lacsny Éva szakmai támogatást nyújt a következő területeken: táplálkozás, mozgás, pszichés támogatás, életvezetési tanácsadás.

Éváról annyit érdemes tudni, hogy pénzügy, kontrolling területen dolgozott hosszú évekig. A gyermekei születése óta vállalkozó. Volt testépítő, gyógymasszőr, tanácsadó és jelenleg szexuálterapeutaként és intimitás coachként dolgozik, felhasználva a meglévő tudását.

Az életmód tanácsadás lehet, csak az első lépés. Ezen kívül egyéni- vagy páros terápiára, szexuálterápiára is van lehetőség. Minden az elérendő céltól függ.

Neked mi a célod?