GDPR
Minden terápia és tanácsadás során, az ügyfelektől származó információt bizalmasan kezeljük, a jelenleg hatályos jogszabályok szerint munkánk a titoktartási kötelezettség alá esik, így semmi esetre sem áll módunkban az ügyfél előzetes hozzájárulása nélkül, az információt továbbítani az illetékes hatósághoz a Ptk.-ban vagy a Btk-ban meghatározott ügyek esetén.

A terápia megkezdése önmagában egy megbízási szerződést feltételez, amelyet mindkét fél jelenlétével hitelesít és a közös munka által hozzájárul, szerződéses dokumentum és aláírás hiányában is.

Az Intim Terápiás Központ által begyűjtött, ügyféltől származó adatot kizárólagos használatra tároljuk, harmadik személynek tovább adásra nem kerül. Vonatkozik ez a Google Form nyomtatványokra, a Mailchimp hírlevélküldő rendszerre és a személyes konzultáció során felvett anamnézisre, vagy bármilyen más online vagy offline fórumon történő adat begyűjtésre.

Minden, az ügyféltől származó adat, birtokunkba, csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával kerül.

Ügyfeleinktől nem gyűjtünk be több információt, mint amire a terápiához, tanácsadáshoz vagy statisztika vezetéséhez szükség van.

Munkatársaink, együttműködő partnereink a titoktartási szerződés kötelezettsége alá esnek.

Az Intim Terápiás Központ alapítója Lacsny Éva, egyéni vállalkozó, kisadózó.

GYIK